7 redenen waarom je een Opel Grandland X moet leasen

opel-grandland-x-phev-509583-e1576490356166

Zie jij hem ook steeds vaker rijden? De Opel Grandland X wordt steeds populairder, en dat begrijpen wij maar al te goed. In dit artikel de 7 redenen waarom ook jij binnenkort een Opel Grandland X wil leasen. En wil jij private lease auto’s kunnen vergelijken als een professional, scroll dan nog even verder.

Opel Grandland X lease

De Opel Grandland X lease wint het snel aan populariteit. Dit zijn de 7 belangrijkste redenen:

 1. Assisstentiesystemen
  De auto is voorzien van slimme assistentiesystemen met onder andere een licht- en regensensor.
 2. Exterieur
  De Opel Grandland X kan je niet ontgaan, met zijn dynamische lijnen. De offroad-uitstraling in combinatie met elegante details maakt het een passende lease auto in elke situatie.
 3. Interieur
  Geniet van een interieur dat bestaat uit hoogwaardige materialen, voor een optimaal rijcomfort. Daarbij mogen de inrichting details natuurlijk niet ontbreken.
 4. Assistentiesystemen
  De auto is voorzien van slimme assistentiesystemen met onder andere een licht- en regensensor, navigatie (Navi 5.0 IntelliLink1) en Opelconnect.
 5. Ruimte
  Aan ruimte in deze auto geen gebrek. Neem alleen al de laadruimte van 514 liter. Met een druk op de knop opent de laadruimte. Door de achterbank (ook met een druk op de knop) neer te laten klappen heb je een bagageruimte van wel 1652 liter.
 6. Adaptive Cruise control
  Tijdens het rijden word je ondersteund door de adaptive Cruise control. De weg voor je wordt constant gescand. De afstand tot je voorganger wordt automatisch gehandhaafd.
 7. 360° Parkeercamera en Advanced park assist
  Inparkeren of wegrijden was nog nooit zo makkelijk. De 360° camera brengt alle obstakels voor je in beeld en waarschuwt vroegtijdig. Wil je dat de Opel Grandland X het stuur van je overneemt tijdens het inparkeren? Ook dat is mogelijk met de Advanced park assist.

Private lease vergelijken

De Opel Grandland X of een ander model leasen doe je niet zomaar. Eerst wil je de verschillende auto’s private lease vergelijken. Dit vergelijken kan je zelf doen aan de hand van een zevental belangrijke criteria, die we graag met je delen. Ook kan je gebruik maken van onze Leasebak-vergelijker.

Private lease auto’s vergelijken als een professional

Neem in je vergelijken van de private lease auto’s de volgende criteria mee voor een volledige vergelijking:

 1. Het model auto
  Gaat het om een auto met of zonder opties, zoals airco, radio of navigatie. Deze opties bepalen mede de prijs van de auto.
 2. De prijsopbouw
  Er zijn kosten die altijd bij een leasecontract zijn inbegrepen, maar zijn er wellicht nog extra diensten aan toegevoegd die de prijs hoger uit laten komen? Denk aan bijvoorbeeld pechhulp of vervangend vervoer.
 3. Looptijd van je contract
  Hoe langer de looptijd van een contract hoe goedkoper de lease auto wordt. Let daarom op voor welke looptijd het contract wordt aangeboden.
 4. Voortijdig beëindigen van je contract
  Bekijk wat de kosten zijn van het voortijdig beëindigen van je contract. Zijn er omstandigheden waaronder je het contract wel mag beëindigen?
 5. Schade- en inlever protocollen
  Wanneer de schade aan de auto voor jouw rekening is, zal er beroep worden gedaan op je eigen risico. Bekijk tot welk bedrag jouw eigen risico loopt.
 6. Verrekening van de kilometers
  Bekijk hoe er omgegaan wordt met de meer- of minder gereden kilometers en hoe deze worden verrekend.
 7. De borg
  Moet je een borg betalen voordat je het leasecontract aangaat of is dat niet nodig? Dit verschilt per leasemaatschappij.

Private lease auto’s vergelijken met tool

Het kiezen van een lease auto is niet eenvoudig met het huidige, grote aanbod. Wij hebben het vergelijken van private lease auto’s een stuk eenvoudiger gemaakt voor je. Door gebruik van de Leasebak-vergelijker bespaar je een hoop tijd en weet je zeker dat je geen modellen over het hoofd ziet. De Leasebak-vergelijker laat jou in 3 stappen je eisen vertellen die je aan de lease auto stelt. Vervolgens tonen wij jou de zoekresultaten die aan jouw eisen voldoen.

7 redenen waarom je een Opel Grandland X moet leasen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven