Mitsubishi Mitsubishi

Mitsubishi kwalitatieve personenauto’s uit Japan

Mitsubishi is een Japans automerk met een rijke historie. Het merk is namelijk al in 1870 opgericht en is sinds 1917 druk bezig met het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve personenauto’s. Jaarlijks produceert Mitsubishi zo’n 1 miljoen voertuigen waarvan een groot deel buiten Japan. Het merk heeft inmiddels namelijk grote internationale bekendheid waardoor zij het niet alleen in Japan, maar ook daarbuiten zeer goed doen.

Mitsubishi was bij oprichting bedoelt om betaalbare auto’s te produceren voor de normale burger die het zich niet kan veroorloven om in een heel dure auto te rijden zonder dat de luxe en kwaliteit er op achteruit gaan. Nog steeds vindt het merk het belangrijk om betaalbare modellen op de markt de brengen. Kwaliteit, duurzame technologieën en veiligheid spelen daarbij belangrijke factoren. Al deze technologieën komen terug in het redelijk smalle assortiment van Mitsubishi.

Tweedehands Mitsubishi Outlanders

Momenteel heeft Mitsubishi 6 modellen in hun assortiment waaronder de bekende en compacte Mitsubishi Space Star, maar ook de grote Mitsubishi Outlander. De Mitsubishi Outlander is een verhoogd automodel in de compacte middenklasse. Deze auto staat bekend om zijn flexibiliteit door de verstelbare zitplaatsen die te veranderen zijn in extra bagage. Dit maakt de auto ideaal voor mensen die dagelijks veel bagage vervoeren of mensen die graag met de auto op vakantie gaan. Daarnaast heeft de auto een zeer krachtige benzinemotor die ervoor zorgt dat de auto veel aankan.

Ook heeft de auto een royale interieurruimte waardoor zowel kleine als grote mensen comfortabel in deze auto zitten, ook op de achterbank. Daarnaast is de auto voorzien van hoogwaardige technologieën die een grote bijdrage leveren aan hoe de auto aanvoelt.  De auto staat ook wel bekend om de gebruiksvriendelijkheid bij lange ritten zoals bij vakanties en road trips, mede dankzij de ruime bagageplaats en de royale zit- en beenruimte. Een belangrijke reden waarom de Mitsubishi Outlander in Nederland zeer populair is en waarom je deze dan ook veel op de weg ziet is omdat de auto een aantal jaren geleden zeer aantrekkelijk werd binnen de zakelijke markt vanwege de fiscale voordelen. Dit maakt dat het aanbod in tweedehands Mitsubishi Outlanders zeer groot is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *