shortlease shortlease

Wat is shortlease?

Je hoort het tegenwoordig steeds vaker voorbij komen, shortlease. Maar wat is het en wat kun je ermee? Shortlease is een contractvorm die vrijwel geheel flexibel en vrijblijvend is. Gecombineerd met het voordelige tarief en gemakken zoals je die wellicht kent van een normaal leasecontract. Op die manier wordt het beste van beide als het ware gecombineerd. Het is met een shortlease contract dus niet nodig om een langlopende investeringen te doen. Doordat de contracten flexibel worden aangeboden kun je al een auto rijden vanaf een periode van 1 maand, tot zolang je de auto wilt rijden. Ideaal toch?

Een shortlease contract is bij VWP Shortlease bijvoorbeeld af te sluiten voor 1 maand en kun je daarna op ieder moment opzeggen. Je zit op die manier dus niet jarenlang vast aan een contract en een auto waar je het liefst vanaf zou willen. Velen kennen of zitten in die situatie. Gelukkig heb je daar met shortlease geen last van! Je kunt daardoor je wagenpark zo afstemmen op de mobiliteitsbehoefte. Nieuwe werknemer en snel een auto nodig? Sluit ‘m voordelig en flexibel af! Zo is er geen sprake van een groot risico!

Op korte termijn mobiliteitsbehoefte?

Om ieder bedrijf of onderneming op een efficiënte manier te runnen moet je flexibel zijn waar dat nodig is. Denk hierbij aan piekbelasting, kortlopende projecten of zoals onzekere tijden zoals vandaag de dag. Met een shortlease auto beschik je tijdens dergelijke periodes snel, gemakkelijk en risicoloos van mobiliteit. Ondernemen wordt dan een stukje makkelijker. Wil je de auto langer leasen? Geen probleem, lease zolang je wilt zonder financieel risico te lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *