takahiro-taguchi-_SKIDRiIEtk-unsplash takahiro-taguchi-_SKIDRiIEtk-unsplash

Auto bumper zwart maken met dit goedkope trucje

Heb je jouw auto gewassen en is jouw bumper niet zo mooi zwart meer? Of wil je misschien dat jouw auto er tip top uitziet voor de verkoop? Poets jouw bumper op en je zult zien dat het jouw auto transformeert! Heb jij ook van die vale doffe zwarte bumpers? Lees hier tips over bumper poetsen.

Ook al hebben de meeste auto’s tegenwoordig mee gespoten bumpers en zijn ze tegenwoordig meer show dan bescherming (rij er maar eens tegen een aan en kijk wat de spuitkosten zijn), toch rijden er nog veel auto’s rond met gewoon zwarte bumpers. En zeg nou zelf. Als jij een auto koopt dan wil het oog ook wat. Of als jij jouw auto gewassen hebt dan kan een glimmende bumper echt het verschil maken.

Hou kun je jouw auto bumper zwart maken en opfrissen en kleine krasjes verwijderen zonder dat je een berg geld kwijt bent aan spuitkosten?

Er zijn tegenwoordig veel middeltjes op de markt om bumpers op te poetsen. Je kan bijvoorbeeld bij bouwmarkten speciaal bumperpoetsmiddel kopen maar je betaald daar helaas veel meer geld voor hetzelfde spul dan wanneer je bijvoorbeeld bumper poetsmiddel bij de action koopt. Waarom zou je er meer geld aan uitgeven? Wil je het nog goedkoper houden dan is er nog een tip van oma…

Bumper zwart maken met schoenenpoets

Heb je nog wat zwarte schoenenpoets rondslingeren in huis? Super! Gewoon aanbrengen met een sponsje of een doek en vervolgens uitwrijven met een andere doek en poetsen tot je het gewenste resultaat bereikt. Door het aanbrengen van een dikker laagje poets werk je gelijk kleine krasjes weg en krijgt jouw auto weer die showroom shine!

Dit kan je toch zeker een paar centen meer opbrengen bij de verkoop van jouw auto en ook na het wassen geeft het een veel mooier resultaat als een glimmende auto met auto bumpers zwart maken 2doffe bumpers. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *