maxwell-ridgeway-D5FI8jv6ndU-unsplash maxwell-ridgeway-D5FI8jv6ndU-unsplash

Hardnekkige insecten verwijderen van auto

Soms kan het zo lastig zijn om insecten te verwijderen van jouw auto of autoruiten dat je een wat beter middel dan Dreft of autoshampoo nodig hebt. Lees hier welk middel wij gebruiken om hardnekkige dode insect resten te verwijderen.

Insecten op de autolak

Heb je last van dode insecten op jouw autolak en krijg je het er bijna niet vanaf omdat het er al lang zit? Vervelend he? Toch is dat waar veel mensen mee te maken hebben. Zelfs nadat ze door de wasstraat heen zijn gegaan blijven de dode insecten lekker plakken. Het lijkt bijna wel of het de lak in trekt. Gelukkig kun je hardnekkige insect resten makkelijk verwijderen als je het goede spul in huis hebt.

Wij gebruiken hiervoor altijd HG insectenverwijderaar. Dit werkt voor ons verreweg het beste. Even sprayen en een paar minuutjes laten intrekken en je wrijft het er meestal met een droge doek zo vanaf. Handig is omHG insecten verwijderaar kopen wel altijd even een proefje te doen op een stukje lak van jouw auto wat niet zichtbaar is zodat je even kunt kijken of jouw lak niet aangetast wordt door de insecten verwijderaar. Wij hebben tot op heden alleen goede ervaringen. Maar voorkomen is beter dan genezen natuurlijk.

Insecten moeilijk van ruiten te verwijderen

Ook daarvoor gebruiken wij HG insectenverwijderaar. Op het glas en jouw ruiten kan dit middel geen enkel kwaad. Heb je dus last van vastzittende dode vliegen en insecten op jouw autoruiten dan is dit een prima oplossing. Sta je jezelf niet helemaal suf te boenen door die vieze insectendrap.

Persoonlijk vind ik niets vervelender dan een nette, schone en gewassen auto en dan vervolgens dode insecten op de bumpers, grill, motorkap of ruiten. Schoon moet bij mij ook echt schoon zijn. Daarnaast scheelt het met zicht als je ramen insect vrij zijn. Dode insecten haal je vaak toch niet weg door even de ruitensproeier te gebruiken.

Natuurlijk zullen er ook wel andere middeltjes op de markt zijn maar wij hebben met deze toch het beste resultaat en gebruiksgemak gezien. Je kunt het ook super makkelijk online bestellen en je hebt het dan morgen in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *