kevin-laminto-dRsewnJa2_Q-unsplash kevin-laminto-dRsewnJa2_Q-unsplash

Kan ik mijn auto wassen zonder water?

Het milieu is een steeds belangrijker onderdeel van ons dagelijks leven. Besparing is een groot woord in onze tijd. En natuurlijk kan zoiets simpels als het autowassen niet achterblijven in deze groene trend. Daarnaast is het zelfs op steeds meer plaatsen verboden om langs de openbare weg uw auto te wassen.

Echt een auto wassen zonder water kan! Er zijn speciale sprays op de markt die met een kleine hoeveelheid vloeistof de auto reinigen. Deze zijn echter vaak niet goedkoop.Watch movie online Rings (2017)

Een andere manier om uw auto goed schoon te krijgen en niet teveel water te gebruiken is het gebruik van een stoomreiniger of steamcleaner. Met een stoomreiniger de auto wassen is een zeer efficiënte manier omdat het niet veel water gebruikt in tegenstelling tot de tuinslang en zelfs de emmer en de hitte van de stoom zeer goed reinigt. Zelfs velgen worden makkelijker gereinigd met een stoomreiniger.

Met stoom kom je makkelijk op al die normaal zo onbereikbare plekjes en kun je zelfs het interieur van de auto reinigen. Moet je natuurlijk wel een stoomreiniger hebben…

Tegenwoordig zijn deze gelukkig niet zo duur meer en je kunt ze eigenlijk wel bij elke bouwmarkt kopen of huren. Ben je een fervent autowasser en wil je gaan werken met stoom, dan raden we je aan om er een aan te schaffen in plaats van te huren. De kosten wegen niet op tegen de baten.

Stoomreiniger kopen

Met stoom kun je simpel met een klein beetje water en een microvezel doek de gehele auto schoonmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *